Εις μνήμη της Χαρίκλειας Λαμπροπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της Χαρίκλειας Λαμπροπούλου, μητέρας της Προέδρου Ξένιας Λαμπροπούλου, του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου.

Το ΔΣ του Ιδρύματος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΑΝΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ μετά από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να διαθέσει υπέρ της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α το ποσό των 6.000 ευρώ στην μνήμη της εκλιπούσης.

Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και ενσυναίσθησης προς το έργο του συλλόγου μας και της προσφοράς προς τους ασθενείς που πάσχουν από κάποιο ρευματικό νόσημα και παλεύουν να ανταπεξέλθουν με αξιοπρέπεια στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Το Φιλανθρωπικό ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΑΝΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, που αρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο 1978, ίσως να μην είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό για τις μεγάλες πράξεις του.Το Ιδρυμα εχει δαπανήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς ποσό μεγαλύτερο από 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και έχει παράσχει βοήθεια σε πάνω από 3.500 οικογένειες και 100 φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΑΝΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρει  όλα τα χρόνια σε ουσιαστικά και αθόρυβα έργα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Ξένια Λαμπροπούλου, με το πάθος που της δίνει η θέληση για προσφορά, συνεχίζει επάξια την παράδοση των ικανών προγόνων της.

Αιώνια η μνήμη της μητέρας της!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *