ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Βραβεύτηκε «Η φίλη μου η ΝΙΑ.ΡΑ», το παραμύθι της Αθανασίας Παππά που περιγράφει τη ζωή ενός παιδιού με Νεανική Ιδιοπαθή Αρθρίτιδα

Όλοι εμείς στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη περηφάνια τη νέα Διευθύντρια Κοινωνικού Έργου, Αθανασία Παππά, η οποία κέρδισε το 1ο Βραβείο με το παραμύθι της «Η φίλη μου η ΝΙΑ.ΡΑ»  στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της EULAR PARE, 19-21 Οκτωβρίου 2022, στις Βρυξέλλες.

Read more

Μια νότα ανθρωπιάς από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου

Με διάθεση να βρισκόμαστε πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει έμπρακτα τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας, συνδράμοντας στο σημαντικό έργο της Επιτροπής Ανασυγκρότησης και στο απαιτητικό έργο των Δήμων Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού.

Read more

Προκήρυξη θέσης υπαλλήλου γραφείου

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου αναζητά υπάλληλο γραφείου. Η θέση αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος. Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο info@lambropoulosfoundation.gr.

Read more

Δημιουργία της πρώτης εξειδικευμένης μονάδας για παιδιά με υποψία κακοποίησης στο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη» στη Β’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Η νέα μονάδα αποτελεί τον πρώτο εξειδικευμένο νοσοκομειακό χώρο για την εξέταση και διεπιστημονική αντιμετώπιση παιδιών με υποψία κακοποίησης ή παραμέλησης.

Στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα μέλη της νέας Μονάδας μπορούν: Read more

Θεραπευτική Κολύμβηση από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/ “Πόρτα Ανοιχτή”

Την περίοδο του 1990, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ξεκίνησε ένα από τα πρώτα προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης στον ελληνικό χώρο.

Read more

Στου Λαμπρόπουλου! Η ιστορία 100 χρόνων μέσα σε ένα άλμπουμ

Η ιστορία της οικογένειάς μας στον χώρο του εμπορίου ξεκινά το 1898, όταν ο Ξενοφών Λαμπρόπουλος άφησε την πολυμελή οικογένειά του στην Κοντοβάζαινα της ορεινής Αρκαδίας με προορισμό την Αθήνα και σκοπό να βρει την τύχη του και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Read more