ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μια νότα ανθρωπιάς από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλάνς Λαμπροπούλου

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας ενημερώνει ότι το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Δημητρίου και Μπλάνς Λαμπροπούλου αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει έμπρακτα τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας, το πολύ σημαντικό έργο της Επιτροπής Ανασυγκρότησης και το απαιτητικό κοινωνικό έργο των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Άννας και Ιστιαίας- Αιδηψού.

Για το σκοπό αυτό το Ίδρυμα θα παρέχει χρηματική βοήθεια σε τακτική βάση, περίπου μια ανά μήνα,  για οικονομικά αδύναμους ασθενείς, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, μόνιμους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών που πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το Ίδρυμα.

Η ισχύς της απόφασης ξεκινάει από την ημέρα της ανακοίνωσης και θα είναι ενεργή για ένα διάστημα δυο ετών μέχρι τα τέλη του 2024, με ενδεχόμενη δυνατότητα παράτασης.

Πληροφορίες: https://www.lambropoulosfoundation.gr

Email επικοινωνίας info@lambropoulosfoundation.gr

Τηλέφωνο 2103243445,  Δευτέρα -Παρασκευή 9 π.μ. – 2 μ.μ.

Πηγή: https://diazoma.gr/

Link Πρότυπου Άρθρου: https://diazoma.gr/routes-history/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%b5%cf%8d%ce%b2%ce%bf%ce%b9%ce%b1%cf%82/mia-nota-anthropias-apo-to-filantropiko-idrima-dimitriou-kaiblans-labropoulou/

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλάνς Λαμπροπούλου αναζητά υπάλληλο γραφείου. Η θέση αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος. Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο info@lambropoulosfoundation.gr.

Καθήκοντα:

 • Διαχείριση διαδικασίας αιτήσεων φυσικών και νομικών προσώπων για οικονομική αρωγή
 • Συνεργασία με Κοινωνικές Υπηρεσίες και με τις Εποπτικές Αρχές του Ιδρύματος
 • Παρακολούθηση επενδυτικού χαρτοφυλακίου του Ιδρύματος και δημιουργία εκθέσεων για το Διοικητικό Συμβούλιο
 • Προετοιμασία των Διοκητικών Συμβουλίων και σύνταξη Πρακτικών

Σπουδές και προϋπηρεσία:

 • Πτυχίο ΤΕΙ/ΑΕΙ Οικονομικών ή/και Νομικών Σπουδών
 • 4ετής εργασιακή εμπειρία κατ´ ελάχιστο
 • Καλή γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας
 • Καλή γνώση Η/Υ προγραμμάτων Οffice και Outlook

Επιθυμητά προσόντα:

 • Άριστη γραπτή και προφορική επικοινωνία
 • Ικανότητα οικονομικής διαχείρισης
 • Εμπειρία σε καθήκοντα διαχείρισης και οργάνωσης γραφείου

Η πρώτη εξειδικευμένη μονάδα για παιδιά με υποψία κακοποίησης στο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη» στη Β’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Η νέα μονάδα αποτελεί τον πρώτο εξειδικευμένο νοσοκομειακό χώρο για την εξέταση και διεπιστημονική αντιμετώπιση παιδιών με υποψία κακοποίησης / παραμέλησης.

Στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα μέλη της νέας Μονάδας μπορούν: Read more

Πόρτα ανοιχτή – Θεραπευτική Κολύμβηση

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ξεκίνησε το 1990 ένα από τα πρώτα προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης στον ελληνικό χώρο.

Με την εγκατάστασή μας στο Κέντρο Πόρτα Ανοιχτή και μετά από συστηματική προετοιμασία και εκπαίδευση τριών εκπαιδευτών στη μέθοδο Halliwick, και ενός βοηθού στην ναυαγοσωστική, αρχίσαμε και πάλι, το 2008, να προσφέρουμε στα άτομα με εγκεφαλική παράλυση το πρόγραμμα αυτό στην κλειστή πισίνα του Κέντρου μας.  Read more

Στου Λαμπρόπουλου! Η ιστορία 100 χρόνων μέσα σε ένα άλμπουμ

Read more